Tiyatroculardan Tiyatroya Destek Programı
Tiyatroculardan Tiyatroya Destek Programı

Covid-19 virüs salgını nedeniyle büyük kriz yaşayan tiyatroların ne zaman açılacağı henüz belli değil. 1 Haziran tarihinde yeni normalleşme sürecine geçen Türkiye’de bu süreçle birlikte kafeler, kuaförler, güzellik salonları, restoranlar hijyen ve sosyal mesafeye uygun olarak dizayn edilerek açıldı.

Virüs nedeniyle iki ay boyunca kapalı olan tiyatro mekanları, topluluklara destek vermek üzere #BizdeYerinAyrı tagiyle bir destek programı hayata geçirdi.

Bu programla tiyatroseverler ve özel tiyatrolar dayanışmaya çağrılıyor. Covid-19 virüs salgını nedeniyle bütün gelir kaynakları kesilen ve zor zamanlar geçiren özel tiyatrolara katkı sağlanması için bir seyirci destek programı hazırlandı. Programı Tiyatro Kooperatifi tarafından yapıldı. Program “Şimdi ayrı olsak da #BizdeYerinAyrı” sloganıyla hayata geçti. Tiyatroların seyirciye olan özlemini dile getiren programa katılacak olan tiyatroseverler, yeni sezonda yerlerini en önden alarak tiyatroların ve oyuncuların bütün tiyatro emekçilerinin yanında olabiliyor. Programda değişik seçenekler bulunuyor. Programın paketlerine ise mobilnet.com sitesinden ulaşabiliyorsunuz.

Programa dahil olan kooperatif ortağı tiyatrolar: Altkat Sanat Atölyesi, Altsahne, Ankara Birlik Tiyatrosu, Asmalı Sahne, Baba Sahne, Balkonda Sanat, DasDas, GalataPerform, ikincikat, Kadıköy Theatron, Levent Üzümcü Tiyatrosu, NoAct Sahne, ÖyküSahne, TiyatroAçıkça, Tiyatro Yeniden, Tatavla Tiyatro, Tatavla Sahne, Tiyatro BeReZe, Tiyatro D22, Tiyatro Dalga, Tiyatro Öteki Hayatlar, Yolcu Tiyatro, Gaca Tiyatro, K! Kültüral Performing Arts ve Pangea-UNIQ İstanbul.

Tiyatro Kooperatifinin başlatığı #BizdeYerinAyrı programının paketlerine bizdenyerinayri.com adrsinden de erişebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here