CHP’de Ön Seçim Olacak Mı?… CHP’de ön seçim tartışmaları devam ederken Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun son günlerde CHP’yle ilgili olarak çıkan belediye başkan adaylarıyla ilgili söylentilere ve çıkan haberlere yanıt verdi. Torun “Partimiz henüz hiçbir belediye başkanı adayının ismini açıklamamıştır. Medyada bu konuda çıkan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

Torun’un Açıklamaları

Seyit Torun son zamanlarda çıkan adaylık açıklamalarını yalanladı. CHP’de henüz belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklanmadığını bu nedenle çıkan haberlerin hiç birinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Torun “Partimiz henüz hiçbir belediye başkanı adayının ismini açıklamamıştır. Medyada bu konuda çıkan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

CHP’de Ön Seçim Olacak Mı?

Aday belirleme sürecinin devam ettiği Cumhuriyet Halk Partisinde çok fazla aday adayı olduğu belirtiliyor. Torun, en doğru adayların seçileceğinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini belirtti. Bu konuda Genel Merkez’den yapılacak olan resmi açıklamalar dışında çıkan haberlere itibar edilmemesini vurguladı. Torun son olarak “Partimize ilgi gösteren medya mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Adaylarımızı genel merkezin onayıyla açıklamak için medyanın da aday adayı arkadaşlarımızın da biraz daha sabretmesi gerekiyor.” dedi.

CHP’de ki ön seçim tartışmasıyla ilgili olarak da “Ön seçim dahil çok çeşitli yöntemlerle adayımızı belirleyeceğiz ve ardından ilan edeceğiz” şeklinde konuştu.
Seyit Torun tüm aday adaylara teşekkür ederek onlara sevgilerini ve saygılarını sundu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here