2020 İlkbahar-Yaz Modası… Modacılar 2019 yılının modasını hazırladılar öyle ki 2020 yılında giyeceğimiz trendleri şimdiden belirlediler.

Elbiseler kadının gardırobunda vazgeçemediği giysilerdendir. 2020’de maksi boy, zarif, ince kumaşlardan yapılmış kadını narin, kırılgan, ince ve çekici gösteren elbiseler moda olacak.

Kefal Elbiseler Yine Trend

Canlı renklerden oluşan kefal elbiseler herkesin üzerinde olacak… 2018’in tasarımlarından olan önü kısa, arkası uzun kefal elbiseler 2020’de çok daha değişik versiyonlarla hayatımızda olmaya devam edecek. Elbise dar başlayıp aşağıya doğru geniş kavis oluşturan modeller olduğu için hem zayıflar hem de şişmanlar için ideal elbise modellerden biri olacak gibi görünüyor. Kefal elbiselerini 2020’ye taşıyan modacıların başında Emilio Pucci, Saint Laurent, Nina Ricci, Zac Posen, Elie Saab, Thakoon, Oscar de la Renta, Antonio berardi yer alıyor.

2020 İlkbahar-Yaz Modası

2020’nin dikkat çeken tasarımlarından biri de straplez elbiseler olacak. Kadınları şık, çekici ve modern gösteren straplez yine çok moda… 2020 Straplez elbiseleri tasarlayanların başında Tom, Marios Schwab, Peter Som, Chalayan ve Oscar de la Renta geliyor.

2020 İlkbahar-Yaz Modası

Antik Yunan Stili Elbiseler

Cesur kadınlar için tasarlanan düşük omuz elbiseler 2020’nin gözde elbiseleri arasında yer alacak. Bu tarz için her ne kadar düşük omuz deseler de modacılar yeniden tasarladıkları bu elbiselerin 2020 versiyonu için Antik Yunan stili olarak adlandırıyor. Antik Yunan tanrıçalarının giydiği elbiseler günümüzde yeniden tasarlanarak modernleştirildi. Elbiselerde pililer, deriler dikkat çekiyor. Bu modeli tasarlayanların başında Isabel Marant, Tome, Anthony Vaacarello, Saint Laurent geliyor.

2020 İlkbahar-Yaz Modası

Cut Out Elbiseler

Çekici ve kadınsı gösteren açık kesim göğüs dekolteli, diz altı elbiseler 2020’nin vezgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bu kıyafetler ofis ortamına uygun değil ancak özel romantik geceler, günler için oldukça ideal duruyor. Cut out elbiseleri tasarlayan modacıların başında Nina Ricci, Elie Saab, Gucci, Altuzarra ve Emanuel Ungaro geliyor.

2020 İlkbahar-Yaz Modası

Maksi Elbiseler Geri Döndü

1975-1985 yıllarında oldukça moda olan maksi elbiseler 2020’de de giyeceğimiz elbiseler arasında yer alıyor. Kadınları son derece sofistike ve romantik gösteren maksi elbiselerin tasarımcılarının başında Tommy Hilfiger, Sophie Theallet, Cavalli, Ralph Lauren, Zac Posen, Vera Wang, Valentino, Richard Nicoll ve Zac Posen, Richard Nicoll, Ralph Lauren geliyor.
Maksi elbiseleri moda dünyasına ilk katan isimler ise Oscar de la Renta, Nina Ricci, Missoni, Marchesa, Alberta Feretti ve Giorgio Armani…

2020 İlkbahar-Yaz Modası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here